Νόστιμη και υγιεινή πάστα A'la Falafel, που παρασκευάζεται με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με κάρυ και τζίντζερ, που της δίνουν μια ανατολίτικη νότα. Είναι εξαιρετική ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. , σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, κάρυ (συμπεριλαμβανομένης της μουστάρδας), πιπέρι, αποξηραμένο τζίντζερ. <strong>Σχόλια</strong> Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώνεται εντός 48 ωρών.
Οι καρύδες πεκάν κατατάσσονται ως ένα από τα πιο ευγενή είδη ξηρών καρπών. Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο της διατροφής των ιθαγενών κατοίκων της Βόρειας Αμερικής. Οι καρύδες έχουν μια ελαφρώς γλυκιά και βουτυρώδη γεύση, επομένως ταιριάζουν τέλεια σε όλες τις τούρτες, τα γλυκά και τη σοκολάτα. Είναι ένα συστατικό της διάσημης πίτας πεκάν, που παρασκευάζεται κατά την Ημέρα Ευχαριστιών. Το 90% των λιπαρών που περιέχονται στις καρύδες πεκάν είναι υγιή και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Τα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την υγεία του δέρματος και τη σωστή καρδιοαγγειακή λειτουργία. Μειώνουν την LDL (γνωστό ως κακή χοληστερόλη), προστατεύοντας έτσι από την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης. Οι καρύδες πεκάν περιέχουν βιταμίνες: C, E, K και βιταμίνες B, καθώς και μαγνήσιο, μαγγάνιο και χαλκό. Το μαγγάνιο υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και επιταχύνει τη μεταφορά της χοληστερόλης, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για...
Ο βιολογικός σιρόπι αγαύης Bright είναι ένα φυσικό προϊόν από οικολογικά φυτά. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, που είναι διατεταγμένα σε ροζέτα και καλύπτονται με αιχμηρές ακίδες. Η ελαφριά αγαύη θα πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο ευαίσθητη από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του ελαφρού σιροπιού αγαύης είναι πιο λεπτή και ουδέτερη από τη ελαφρώς καραμελένια γεύση του σκούρου σιροπιού. Η αγαύη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-κρυσταλλική μορφή. Οι χορτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως υποκατάστατο του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και ευρεία μαγειρική χρήση. 15% RWS*Λίπος: 0 g - 0% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0 g - 0% Υδατάνθρακες: 71 g - 27%, περιλαμβανομένης της ζάχαρης: 69 g - 77% Ίνες: 5,8 g Βιολογικό: 0 g - 0% Αλάτι: 0,05 g - 1% *Αναφορά διατροφικής αξίας & Nbsp; <strong> Το