Προϊόντα για αυγά vegan (40)

Βιολογική Πάστα Πράσινης Ελιάς

Βιολογική Πάστα Πράσινης Ελιάς

Πάστα από Βιολογικές Πράσινες Ελιές Κιλοτζάουλ (kJ και kcal): 1226 κιλοτζάουλ θερμίδες: 293 θερμίδες Πρωτεΐνη (g): 2,52g Υδατάνθρακες (g): 6,32g Λίπος (g): 28,68g Κορεσμένα λιπαρά (g): 3,9g Ακόρεστα λιπαρά (g): 2,9g Πολυακόρεστα λιπαρά (g): 2,9g Ίνες (g): 2,68g Νάτριο (mg): 412mg
Πάτε α'λα Φαλάφελ 200 γρ

Πάτε α'λα Φαλάφελ 200 γρ

Νόστιμη και υγιεινή πάστα A'la Falafel, που παρασκευάζεται με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με κάρυ και τζίντζερ, που της δίνουν μια ανατολίτικη νότα. Είναι εξαιρετική ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. , σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, κάρυ (συμπεριλαμβανομένης της μουστάρδας), πιπέρι, αποξηραμένο τζίντζερ. <strong>Σχόλια</strong> Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώνεται εντός 48 ωρών.
Πεκάν 500γρ vivio ξηροί καρποί

Πεκάν 500γρ vivio ξηροί καρποί

Οι καρύδες πεκάν κατατάσσονται ως ένα από τα πιο ευγενή είδη ξηρών καρπών. Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο της διατροφής των ιθαγενών κατοίκων της Βόρειας Αμερικής. Οι καρύδες έχουν μια ελαφρώς γλυκιά και βουτυρώδη γεύση, επομένως ταιριάζουν τέλεια σε όλες τις τούρτες, τα γλυκά και τη σοκολάτα. Είναι ένα συστατικό της διάσημης πίτας πεκάν, που παρασκευάζεται κατά την Ημέρα Ευχαριστιών. Το 90% των λιπαρών που περιέχονται στις καρύδες πεκάν είναι υγιή και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Τα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την υγεία του δέρματος και τη σωστή καρδιοαγγειακή λειτουργία. Μειώνουν την LDL (γνωστό ως κακή χοληστερόλη), προστατεύοντας έτσι από την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης. Οι καρύδες πεκάν περιέχουν βιταμίνες: C, E, K και βιταμίνες B, καθώς και μαγνήσιο, μαγγάνιο και χαλκό. Το μαγγάνιο υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και επιταχύνει τη μεταφορά της χοληστερόλης, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για...
Bioagave Biolight 1100 γ

Bioagave Biolight 1100 γ

Ο βιολογικός σιρόπι αγαύης Bright είναι ένα φυσικό προϊόν από οικολογικά φυτά. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, που είναι διατεταγμένα σε ροζέτα και καλύπτονται με αιχμηρές ακίδες. Η ελαφριά αγαύη θα πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο ευαίσθητη από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του ελαφρού σιροπιού αγαύης είναι πιο λεπτή και ουδέτερη από τη ελαφρώς καραμελένια γεύση του σκούρου σιροπιού. Η αγαύη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-κρυσταλλική μορφή. Οι χορτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως υποκατάστατο του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και ευρεία μαγειρική χρήση. 15% RWS*Λίπος: 0 g - 0% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0 g - 0% Υδατάνθρακες: 71 g - 27%, περιλαμβανομένης της ζάχαρης: 69 g - 77% Ίνες: 5,8 g Βιολογικό: 0 g - 0% Αλάτι: 0,05 g - 1% *Αναφορά διατροφικής αξίας & Nbsp; <strong> Το
Αλκοολάτες - Αλκοολάτη Μήλο

Αλκοολάτες - Αλκοολάτη Μήλο

Φυσικότητα: Φυσικό Όψη: Υγρό Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 54% VOL Διαλυτότητα: Αλκοόλ; Υδατοδιαλυτό
Αλκοολάτες - Αλκοολάτο Φουντουκιού

Αλκοολάτες - Αλκοολάτο Φουντουκιού

Φυσικότητα: Φυσικό Όψη: Υγρό Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 63% VOL Διαλυτότητα: Αλκοόλ; Υδατοδιαλυτό
Αλκοολάτο - Αλκοολάτο Ρούβας

Αλκοολάτο - Αλκοολάτο Ρούβας

Φυσικότητα: Φυσικό Όψη: Υγρό Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 54% VOL Διαλυτότητα: Αλκοόλ; Υδατοδιαλυτό
Αλκοολάτες - Αλκοολάτο φράουλας

Αλκοολάτες - Αλκοολάτο φράουλας

Φυσικότητα: Φυσικό Όψη: Υγρό Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 54%, 64% VOL Διαλυτότητα: Αλκοόλ; Υδατοδιαλυτό
Αλκοολάτο - Αλκοολάτο δαμάσκηνου

Αλκοολάτο - Αλκοολάτο δαμάσκηνου

Φυσικότητα: Φυσικό Όψη: Υγρό Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 54% VOL Διαλυτότητα: Αλκοόλ; Υδατοδιαλυτό
Αλκοολάτ - Αλκοολάτ Αχλάδι

Αλκοολάτ - Αλκοολάτ Αχλάδι

Φυσικότητα: Φυσικό Όψη: Υγρό Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 50% VOL Διαλυτότητα: Αλκοόλ; Υδατοδιαλυτό